Geopend maandag t/m zaterdag van 08:00 uur tot 17:00 uur

Optimale tandheelkundige zorg door ons team van specialisten

Wij geloven dat een mooi, gezond en pijnvrij gebit zorgt voor een gelukkiger leven. Samen met ons team van tandheelkundige experts kijken wij naar de mens en mond als geheel. Zo leveren wij vanuit vertrouwen en professionaliteit de optimale zorg en begeleiden wij mensen naar een gezondere leefstijl met een gezond gebit. Wij streven ernaar om de best gewaardeerde tandheelkundige kliniek van Nederland te zijn. Het gaat hierbij om waardering vanuit patiënten voor onze zorgvuldige en persoonlijke aanpak en om waardering vanuit specialisten, verwijzers en verzekeraars. Bijvoorbeeld ten aanzien van onze deskundigheid, betrokkenheid en de kwaliteit van de samenwerking.

Foto Optimale Tandheelkundige Zorg Door Ons Team Van Specialisten​

Innovatieve mondzorg op maat

Zorg kan altijd slimmer en innovatiever, of het nu gaat om behandeltechnieken en -apparatuur of om de inrichting en effectiviteit van een kliniek. Ordentall investeert in een optimale samenwerking tussen specialisten en besteed veel aandacht aan trainingen en kennisuitwisseling. Hierdoor verbeteren wij niet alleen de resultaten van al onze behandelingen maar dragen we ook bij aan een verbetering van de hele zorgketen.

Iedereen is uniek. U dus ook en zo behandelen wij u dan ook. U merkt dat aan onze behandelingen op maat en de aandacht voor uw persoonlijke situatie en wensen. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt in een omgeving waar privacy en comfort centraal staan.

Mooi gebit

Pijnvrij gebit

Gezond gebit

Het Team

C.Vesa

Endodontoloog

Foto Enne van Ham

E. van Ham

Restauratief tandarts

V. Mert Gyundyuz

Endodontoloog

Foto Rocio Diez Perez

Dr. R. Díez Pérez

Parodontoloog

dr. A.J. Ham

Parodontoloog/Implantoloog

Foto Jacqueline

J.A. Speelman

Parodontoloog

Foto Almedina

Almedina

Assistent en Paro-preventie assistent

Foto Esmeraldina

Esmeraldina

Financieel administratief medewerker

Foto Angelita

Angelita

Receptionist

Foto Cecilia

Cecilia

Paro-preventie assistent

Foto Daphne

Daphne

Assistent

Foto Nathalie

Nathalie

Mondhygiënist

Foto Leonie

Leonie

Assistent

Foto Lisa

Lisa

Assistent

Mike Monogyios, parodontoloog en implantoloog

M. Monogyios

Parodontoloog/Implantoloog

Foto Vaneeta

Vaneeta

Mondhygiënist

Foto Priscilla

Pricilla

Paro-preventie assistent

Foto Kelly

Kelly

Receptionist

Anita

Administratief medewerker

Aranea

Burcu

Assistent

Ektor

Parodontoloog/implantoloog i.o.

Farescha

Assistent

Fatma

Assistent

Jamaine

Receptionist

Kayleigh

Receptionist

Loïs

Receptionist

Mariëlle

Receptionist

Mohammed

Mondhygiënist

Rohat

Mondhygiënist

Romina

Mondhygiënist

Sedef

Receptionist

Seher

Mondhygiënist i.o.

Zohail

Mondhygiënist i.o.

Foto Alvin en Mariette
Icoon Vertrouwen

Vertrouwen

Icoon Competentie

Competentie

Icoon Ontwikkeling

Ontwikkeling

Alvin en Mariëtte Ham zijn in 1989 gestart met twee behandelkamers en een droom om uit te groeien tot een grote toonaangevende kliniek. Binnen 5 jaar had Ordentall vijf behandelkamers en in 2011 groeiden ze dusdanig dat ze verhuisd zijn naar het huidige pand met maar liefst 15 behandelkamers.

Alvin bezocht op tienjarige leeftijd zijn tandarts in Los Angeles en wist direct, dit beroep wil ik later uitoefenen. Hij ging tandheelkunde studeren in Groningen waar hij erachter kwam dat het gezond maken van de mond hem het meeste voldoening geeft. Om die reden heeft hij de specialisatie Parodontologie in Duitsland volbracht. Toentertijd waren er nog amper parodontologen in Nederland, Alvin was dan ook de jongste en hoorde bij de eerste dertien parodontologen van Nederland.

Mariëtte komt uit een ondernemersgezin en heeft het ondernemen dus al van jongs af aan meegekregen. Binnen Ordentall neemt Mariëtte het aansturen van de organisatie voor haar rekening. Met haar ervaring als business coach voor de ondernemende tandarts en de manier waarop ze zich onvermoeibaar inzet voor patiënten en medewerkers weet ze Ordentall naar een hoger niveau te tillen. Service en patiëntgerichtheid zijn voor haar ontzettend belangrijk.

Samen hebben Alvin en Mariëtte er alles aan gedaan om van Ordentall de toonaangevende kliniek te maken die het nu is. Ontwikkeling, vertrouwen en competentie zijn dan ook de kernwaarden waar Ordentall op drijft.

Ordentall Institute

Ordentall Institute is een opleidingsinstituut voor (tandheelkundige) medische professionals gericht op inspiratie, het uitwisselen van (praktische) kennis en het verbreden van het netwerk. Er is een rijk en gevarieerd aanbod aan workshops, live-operaties en opleidingen. Tevens bieden we zakelijke en individuele ontwikkelingstrajecten: teamtraining, coaching en counseling gericht op het verbeteren van de onderlinge communicatie, teamdynamiek en het bewerkstelligen van groei op zowel het niveau van het individu als de organisatie.

Icoon Training

Training

Icoon Workshop

Workshop

Icoon Mastermind

Mastermind

Icoon Coaching

Coaching

Kwaliteit, veiligheid en hygiëne​

Keurmerken, wettelijke eisen, kwalificaties, kwaliteitscontroles
Wij zijn aangesloten bij alle relevante keurmerken en er is een formeel kwaliteitssysteem. Alle behandelfaciliteiten voldoen aan de wettelijke eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid en worden regelmatig gecontroleerd. Daarnaast wordt er doorlopend geïnvesteerd in training en opleiding voor alle medewerkers en vinden er regelmatig kwaliteitscontroles plaats door eigen medewerkers en bevoegde externe instanties.
Doorlopende kwaliteitsmeting
Wij meten doorlopend de kwaliteit en uw tevredenheid over onze zorg en behandelingen. Uiteraard voldoen wij aan alle wettelijke kwaliteitsnormen, maar onze ambitie gaat veel verder. Het is ons streven om meetbaar betere behandelkwaliteiten te bieden dan andere (gespecialiseerde) tandheelkundige klinieken. Hiervoor gebruiken wij evaluaties met patiënten en letten wij op effecten op de langere termijn, bijvoorbeeld over periodes van 5 en 10 jaar. Wij kijken in hoeverre we de levenskwaliteit van patiënten, met de aangeboden behandeling, duurzaam hebben weten te verhogen.
Hygiëne
Alle medewerkers besteden bijzonder veel aandacht aan een zo hoog mogelijke hygiënestandaard binnen de kliniek. Alle behandelfaciliteiten, -materialen en –middelen voldoen aan de strenge eisen die de Inspectie voor de Volksgezondheid stelt. Al onze medewerkers worden periodiek bijgeschoold op hygiëne en steriel werken. Dit wordt regelmatig gecontroleerd en gerapporteerd door middel van interne inspecties. De operatiekamers worden regelmatig uitgebreid gecontroleerd. Zo worden er onder andere kweken genomen en wordt het eigen gesloten luchtbehandelingssysteem geïnspecteerd. Wij beschikken over een zeer hoogwaardig intern sterilisatiecentrum dat gebruik maakt van de modernste apparatuur en technieken.

Maak een afspraak

Het maken van een afspraak kan via één van de onderstaande manieren

Bereikbaar maandag t/m zaterdag tussen 08:00 en 17:00 uur

Direct

Vul uw nummer in en wij bellen u.
Alleen tijdens kantooruren en afhankelijk van drukte bij de balie

Maak een afspraak bij Ordentall Clinics