Geopend maandag t/m zaterdag van 08:00 uur tot 17:00 uur

Op zoek naar specialistische tandheelkunde?

Welkom bij Ordentall, waar uw mondgezondheid en uw tanden onze zorg is! Onze gespecialiseerde tandheelkundige behandelingen zijn ontwikkeld met uw comfort en welzijn in gedachten. Of u nu op zoek bent naar oplossingen voor tandvleesproblemen, ontbrekende tanden of andere specifieke behoeften, wij zijn hier om u te helpen.

Parodontologie

Voor gezond tandvlees bieden onze parodontologen geavanceerde behandelingen voor tandvleesaandoeningen. Uw mondgezondheid staat bij ons voorop. Onze deskundige parodontologen gebruiken geavanceerde technieken en behandelingen om tandvleesontstekingen te bestrijden, pockets te reinigen en verloren botweefsel te herstellen. Voor parodontale behandelingen, kunt u erop vertrouwen dat u de juiste zorg krijgt om uw tandvlees en het onderliggende botweefsel te herstellen en te behouden.

Foto Specialisme Implantologie

Implantologie

Herstel ontbrekende tanden met natuurlijk ogende tandimplantaten. Als het gaat om implantologie, biedt Ordentall geavanceerde oplossingen voor het vervangen van ontbrekende tanden met behulp van tandimplantaten. Onze ervaren implantologen werken met zorg en precisie om implantaten te plaatsen die als een natuurlijke tandwortel fungeren.

U kunt profiteren van de nieuwste technologieën en technieken op dit gebied. Wij streven naar duurzame en esthetische resultaten, waardoor u weer vol zelfvertrouwen kunt lachen en genieten van een gezonde mond.

weer vol zelfvertrouwen kunnen lachen en genieten van een gezonde mond.

Endodontologie

Onze endodontische zorg houdt uw natuurlijke tanden gezond. Met precisie en zorg bieden we wortelkanaalbehandelingen om pijn te verlichten en uw tanden te behouden.

Bij Ordentall begrijpen we het belang van endodontische behandelingen om tanden te behouden die anders verloren zouden gaan. Onze endodontologen zijn experts in wortelkanaalbehandelingen en gebruiken geavanceerde technieken om infecties en ontstekingen in het tandweefsel te behandelen. U kunt rekenen op nauwkeurige diagnose, zorgvuldige behandeling en hoogwaardige nazorg, waardoor uw natuurlijke tanden behouden blijven.

Foto Specialisme Restauratieve Tandheelkunde

Restauratieve tandheelkunde

Van kronen tot bruggen, wij bieden op maat gemaakte restauratieve oplossingen. Uw beschadigde tanden herstellen was nog nooit zo eenvoudig.

Ordentall biedt uitgebreide mogelijkheden op het gebied van restauratieve tandheelkunde. Onze tandartsen en prosthodontisten werken samen om beschadigde of ontbrekende tanden te herstellen en de functionaliteit en esthetiek van het gebit te verbeteren. Of het nu gaat om het plaatsen van kronen, bruggen of andere restauratieve oplossingen, Ordentall biedt maatwerkbehandelingen die zorgen voor duurzame en natuurlijk ogende resultaten. U kunt rekenen op hoogwaardige materialen, geavanceerde technieken en persoonlijke aandacht om uw glimlach te herstellen en te versterken.

Bij Ordentall geloven we in zachte en effectieve zorg. Ons ervaren team staat klaar om naar uw wensen te luisteren en oplossingen te bieden die passen bij uw behoeften.

Icoon Persoonlijke Aandacht

Persoonlijke aandacht

Icoon Geen Wachtlijsten

Geen wachtlijsten

Icoon Ruimte Openingstijden

Ruime openingstijden

Icoon Samenwerking Tandarts

Samenwerking tandarts

Icoon Hygiëne en Veiligheid

Hygiëne & veiligheid

Icoon Vooruitstrevende Technologie

Vooruitstrevende technologieën

Icoon 15 Behandelkamers

15 Behandel-
kamers

Neem contact met ons op!

Neem de eerste stap naar een mooi verzorgd gebit en een gezonde mond! ​Vul ons formulier in en onze receptie neemt spoedig contact met u op.

Gegevens 

Welke behandeling betreft de aanvraag?

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Samenwerking met tandartsen

Wij geloven in een nauwe samenwerking met tandartsen.  Door contact met ons op te nemen voor speciale behandelingen, kunt u erop vertrouwen dat u de gespecialiseerde zorg krijgt die u nodig hebt. We zorgen voor een naadloze overdracht van informatie en werken samen met u aan een behandelplan dat past bij uw behoeften en wensen.

Onze beloften

Bij Ordentall streven we ernaar om altijd de hoogste kwaliteit van zorg te bieden aan elke patiënt die aan onze zorg wordt toevertrouwd. Onze specialisten hebben uitgebreide ervaring en blijven zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde. We gebruiken geavanceerde technologieën en moderne behandelmethoden om de beste resultaten te bereiken. Daarnaast staat u bij Ordentall centraal, waarbij we streven naar een comfortabele en ontspannen ervaring.

Vacature Tandartsassistent (M/V) parttime/fulltime

Maak een afspraak

Het maken van een afspraak kan via één van de onderstaande manieren

Bereikbaar maandag t/m zaterdag tussen 08:00 en 17:00 uur

Direct

Vul uw nummer in en wij bellen u.
Alleen tijdens kantooruren en afhankelijk van drukte bij de balie

Maak een afspraak bij Ordentall Clinics