Geopend maandag t/m zaterdag van 08:00 uur tot 17:00 uur

Specialistische tandheelkunde nodig?

Verwijs uw patiënten met vertrouwen door naar Ordentall, dé specialist in tandheelkunde. Ons team van ervaren tandartsen en specialisten biedt hoogwaardige zorg op het gebied van parodontologie, implantologie, endodontologie en restauratieve tandheelkunde. Door uw patiënten naar Ordentall door te verwijzen, kunt u ervan op aan dat zij de best mogelijke zorg krijgen, ondersteund door geavanceerde technologieën en een patiëntgerichte benadering. Samen werken we aan een gezonde en stralende glimlach voor uw patiënten.

Een patiënt verwijzen

Via het contactformulier kunt u uw gegevens en de gegevens van uw patient aan ons doorgeven. 

Gegevens behandelaar

Gegevens patient

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Icoon Persoonlijke Aandacht

Persoonlijke aandacht

Icoon Geen Wachtlijsten

Geen wachtlijsten

Icoon Ruimte Openingstijden

Ruime openingstijden

Icoon Samenwerking Tandarts

Samenwerking tandarts

Icoon Hygiëne en Veiligheid

Hygiëne & veiligheid

Icoon Vooruitstrevende Technologie

Vooruitstrevende technologieën

Icoon 15 Behandelkamers

15 Behandel-
kamers

Parodontologie

Ordentall is gespecialiseerd in parodontologie, de behandeling van tandvleesaandoeningen en andere aandoeningen van het parodontium. Onze deskundige parodontologen gebruiken geavanceerde technieken en behandelingen om tandvleesontstekingen te bestrijden, pockets te reinigen en verloren botweefsel te herstellen. Door uw patiënten naar Ordentall door te verwijzen voor parodontale behandelingen, kunt u erop vertrouwen dat zij de juiste zorg krijgen om hun tandvlees en het onderliggende botweefsel te herstellen en te behouden.

Foto Specialisme Implantologie

Implantologie

Als het gaat om implantologie, biedt Ordentall geavanceerde oplossingen voor het vervangen van ontbrekende tanden met behulp van tandimplantaten. Onze ervaren implantologen werken met zorg en precisie om implantaten te plaatsen die als een natuurlijke tandwortel fungeren.

Door uw patiënten naar Ordentall door te verwijzen voor implantologie, kunnen zij profiteren van denieuwste technologieën en technieken op dit gebied. Wij streven naar duurzame en esthetische resultaten, waardoor uw patiënten weer vol zelfvertrouwen kunnen lachen en genieten van een gezonde mond.

Endodontologie

Bij Ordentall begrijpen we het belang van endodontische behandelingen om tanden te behouden die anders verloren zouden gaan. Onze endodontologen zijn experts in wortelkanaalbehandelingen en gebruiken geavanceerde technieken om infecties en ontstekingen in het tandweefsel te behandelen. Door uw patiënten naar Ordentall door te verwijzen voor endodontische zorg, kunnen zij rekenen op nauwkeurige diagnose, zorgvuldige behandeling en hoogwaardige nazorg, waardoor hun natuurlijke tanden behouden blijven.

Foto Specialisme Restauratieve Tandheelkunde

Restauratieve tandheelkunde

Ordentall biedt ook uitgebreide mogelijkheden op het gebied van restauratieve tandheelkunde. Onze tandartsen en prosthodontisten werken samen om beschadigde of ontbrekende tanden te herstellen en de functionaliteit en esthetiek van het gebit te verbeteren. Of het nu gaat om het plaatsen van kronen, bruggen of andere restauratieve oplossingen, Ordentall biedt maatwerkbehandelingen die zorgen voor duurzame en natuurlijk ogende resultaten. Door uw patiënten naar Ordentall door te verwijzen voor restauratieve tandheelkunde, kunnen zij rekenen op hoogwaardige materialen, geavanceerde technieken en persoonlijke aandacht om hun glimlach te herstellen en te versterken.

Waarom uw patiënten doorverwijzen naar Ordentall?

Samenwerking met tandartsen

Bij Ordentall geloven we in een nauwe samenwerking met tandartsen. We beschouwen onszelf als een waardevolle partner in de tandheelkundige zorg en willen bijdragen aan het succes van uw praktijk. Door patiënten naar Ordentall door te verwijzen voor speciale behandelingen, kunt u hun vertrouwen behouden en ervoor zorgen dat zij de gespecialiseerde zorg krijgen die ze nodig hebben. We zorgen voor een naadloze overdracht van informatie en werken samen met u aan een behandelplan dat past bij de behoeften en wensen van uw patiënten.

Onze beloften

Bij Ordentall streven we ernaar om altijd de hoogste kwaliteit van zorg te bieden aan elke patiënt die aan onze zorg wordt toevertrouwd. Onze specialisten hebben uitgebreide ervaring en blijven zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde. We gebruiken geavanceerde technologieën en moderne behandelmethoden om de beste resultaten te bereiken. Daarnaast staat bij Ordentall de patiënt centraal, waarbij we streven naar een comfortabele en ontspannen ervaring voor elke patiënt.

Over ons

Maak een afspraak

Het maken van een afspraak kan via één van de onderstaande manieren

Bereikbaar maandag t/m zaterdag tussen 08:00 en 17:00 uur

Direct

Vul uw nummer in en wij bellen u.
Alleen tijdens kantooruren en afhankelijk van drukte bij de balie

Maak een afspraak bij Ordentall Clinics